Er zijn steeds meer mensen die er last van hebben, angst om niet te slagen. Waarschijnlijk heb jij er zelf ook last van, je bent natuurlijk niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Nu is faalangst normaal gesproken niet een enorm obstakel in het dagelijks leven, echter is het wel ontzettend vervelend als jij net je theorie-examen voor de auto moet behalen. Door de zenuwen doe je het vaak een stuk slechter dan bij het oefenen, dit is zonde want vaak weet je het antwoord wel. Wij willen je een eindje op weg helpen, bij ons is het mogelijk om workshops te volgen om voor eens en voor altijd van je faalangst af te komen!

Wat is faalangst

Een klein deel van de mensen heeft last van echte faalangst. Faalangst is echt iets compleet anders dan een beetje nerveus zijn, dit is namelijk iedereen wel als hij of zij een theorie examen op de agenda heeft staan. Mensen met faalangst daarentegen zijn écht bang om niet te slagen. In extreme gevallen liggen ze dagen wakker als ze iets groots op de planning hebben staan. Deze mensen blijven maar piekeren en nadenken over het zakken voor een toets of examen, zonder dat ze er überhaupt nog naar gekeken hebben.

Heb ik last van faalangst?

Hoe weet je of je last hebt van faalangst? Als je meer dan één dag slecht slaapt voor een belangrijke dag dan is de kans groot dat je last hebt van een vorm van faalangst. Ook weet je dat je er last van hebt als je al begint te zweten en te rillen als je het woord ‘slagen’ hoort. Je begint dan al allemaal scenario’s in je hoofd af te beelden over hoe jij zal zakken voor je theorie examen. Ben jij dus altijd extreem angstig om niet te slagen? Dan heb je mogelijk last van deze angst, onze workshops kunnen je helpen om uiteindelijk toch te slagen voor je theorie examen, ook al ben je extreem zenuwachtig

Wie zijn wij precies?

Wij van Directslagen zijn er voor iedereen in België die last heeft van faalangst. Mensen met deze angst zitten dus vaak met zwetende handjes voor hun examenblad, piekerend over de vraag of ze wel of niet zullen slagen. Door middel van onze workshops is het mogelijk om in één dag je theorie-examen te behalen. Tijdens de workshop zullen we jou in 5 uur tijd voorzien van allerlei tips en tricks om je succesvol door het examen te behalen. Ezelsbruggetjes en handige trucjes, door deze combinatie heb je ineens een veel hogere kans om jouw theorie-examen in de pocket te hebben. De workshops duren 5 uur, na deze tijd zal je het theorie-examen krijgen. . Lees je een beetje in op onze site om een beeld te krijgen van de lessen, ook kan je altijd even de verhalen van voorgaande studenten doorlezen. Wij staan altijd voor je klaar om je er doorheen te helpen. Slagen is dankzij onze workshops in een keer wel mogelijk, ook de mensen die faalangst hebben!

Slagen binnen één dag

Het slagen voor een voorlopig rijbewijs zal een stuk eenvoudiger gaan door onze workshops. Door de lessen te volgen is het mogelijk om jouw theorie examen ook binnen een dag te halen, voor iedereen is de beste persoonlijke aandacht geschonken aan het leren autorijden. We hebben al veel mensen geholpen achter het stuur, ben jij straks ook iemand die tot deze groep behoort? Faalangst kan ervoor zorgen dat je jouw examens maar moeilijk kunt halen, wij willen hier verandering in brengen. Bang dat je niet zal slagen voor jouw theorie examen? Altijd al gestrest voor het maken van een toets? Meld je vandaag nog aan voor een van onze workshops, samen zullen we aan de slag gaan om jou zo goed mogelijk door het examen te helpen.