Inschrijvingsformulier Geel

Stap 2: Examen reserveren bij het examencentrum

Let op! Minimaal 17 jaar of ouder.

Er kan GEEN EXAMEN MEER AFGELEGD WORDEN ZONDER EEN AFSPRAAK.
Elke kandidaat dient zelf een afspraak te maken bij het examencentrum.


 OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN BIJ HET EXAMENCENTRUM
KLIK HIER

Kies vervolgens : Theorie-examen categorie Am, A, B, G 

Tip: Wil je na de workshop je examen doen?
Maak een afspraak op dezelfde dag als je workshop bij directslagen en kies een tijdstip na 15:00 uur bij het examencentrum.

Stap 3: Vul het inschrijvingsformulier in

Let op!

2 keer niet geslaagd? Dan moet je de verplichte 12 uur theorie lessen volgen bij
een erkende rijschool! Wees dus slim en schrijf je snel in.

Theorie in 1 dag in Geel

Bij Directslagen Geel werken wij met een uiterst effectief concept:

Wij zorgen ervoor dat mensen binnen 1 dag alles leren wat ze moeten weten voor het theoretisch rijexamen, en plannen voor dezelfde dag het rijexamen in. Je begint bij ons vroeg in de ochtend, om 08:00 uur. Onze docenten verwelkomen je waarna de les direct begint. Onze docenten maken gebruik van grote schermen en je krijgt van ons schrijfmateriaal.

We beginnen natuurlijk met alle theoretische kennis die je nodig hebt voor het theoretische rijexamen in Geel. Vervolgens zullen we gaan oefenen met proefexamens. Hierin leer je niet alleen welke soort vragen er worden gesteld, maar ook hoe je deze het beste aan kunt pakken. De docenten van Directslagen Geel leren je alle handige ezelsbruggetjes, en op welke strikvragen je moet letten.

Rond 14:30 hebben we alle stof behandeld, en ben je goed voorbereid op je theoretisch rijexamen dankzij het veelvuldige oefenen met de proefexamens en de begeleiding van onze docenten. Vervolgens reis je samen met onze docenten en de andere leerlingen af naar de examenlocatie. Wij hebben zowel de inschrijving voor je theoretisch rijexamen als het vervoer al voor je geregeld, dus je kan direct het examen maken wanneer de opgedane kennis het meest vers is.

Na het examen krijg je direct te horen of je geslaagd bent voor jouw auto theorie rijbewijs B.

Wat ze over ons zeggen

Amin Azz
Amin Azz
4. December, 2023
Top les, veel goede ezelsbruggetjes waardoor het makkelijk ging.
brent vnlsht
brent vnlsht
4. December, 2023
👍👍
Lily Roksnoer
Lily Roksnoer
4. December, 2023
super handig! ik kan persoonlijk heel slecht studeren maar heb hier zeker iets uit gehaald. ik zou voor trage leerlingen wel aanraden op voorhand zeker alle theorie is een keer bekeken te hebben 🙂 super tevreden met de les !
Cederic Partoens
Cederic Partoens
4. December, 2023
Duidelijk uitgelegd, nam echt de tijd om ervoor te zonder dat iedereen het begreep en door de meerdere keren een preofexamen maken wist je op voorhand al hoe je zou scoren
Khadra Laghdach
Khadra Laghdach
4. December, 2023
Vandaag bij DirectSlagen geweest voor de workshop, ik raad het iedereen aan. Veel tips & tricks die je kunt gebruiken in het verkeer. Duidelijkheid en strengheid in de positieve zin natuurlijk want ze willen dat je slaagt!! Er word lesgegeven op een fijne aangename manier. Ik had niet verwacht dat ik mijn theoretisch examen zou behalen maar uiteindelijk 46/50 behaald, ik kan echt alleen maar zeggen dat dit een top ervaring was, ik ben naar binnen gegaan bij de workshop met een twijfel gevoel/onzekerheid, en uit het examencentrum gestapt met zelfzekerheid. De naam ‘DirectSlagen’ hebben ze dus echt verdiend. Hartelijk bedankt! 🙏🏽
Eleni Debusscher
Eleni Debusscher
4. December, 2023
Het was een zeer aangename les en het was zeer duidelijk ook, maakte ons klaar voor een hoger niveau. Ik zelf heb het examen van de eerste keer gehaald enormm bedankt!!
Hamid Piet
Hamid Piet
4. December, 2023
Het was een hele goeie workshop rond het verkeer waar in je alles leert van ik het theorie examen. Alles wordt goed uitgelegd en je krijgt ook manieren om zo beter de les te onthouden. Zeker een aanrader
Maya Markanovic
Maya Markanovic
4. December, 2023
Workshop was top! alles heel duidelijk uitgelegd.
Youssef Chaer
Youssef Chaer
4. December, 2023
Had er helemaal geen verstand van maar ze hebben alles goed kunnen uitleggen waardoor ik na 1 sessie mijn theorie heb gehaald🥳. Ik vond het ook best wel leuk en de gratis hapjes en drankjes waren de kerst op de taart!!

Directslagen Geel Locatie
Het adres van Directslagen Geel is:

Antwerpseweg 139
2440 Geel
Parochiezaal Geel-Punt

De zaal bevindt zich achter de kerk van Geel punt.

Je kan op onze FAQ meer informatie vinden over onze lessen, en vind je antwoorden op de meest gestelde vragen: Mocht je vragen hebben over onze locatie of onze theorie in 1 dag lessen, dan kan je contact opnemen met ons via:

Email: info@directslagen.be
Telefoon: 0489 34 14 62

Onze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wij hebben een routebeschrijving gemaakt zodat je precies weet hoe je moet reizen, deze zal je na het inschrijven ontvangen in je mailbox.

Wil jij zo snel mogelijk auto rijden in en om Geel? Vraag dan direct de theorie in 1 dag aan van Directslagen Geel. Want voordat je het weet rij jij rond met een voorlopig rijbewijs, want ook jij kan binnen 1 dag slagen voor het theoretische rijexamen in Geel.

Het adres van het examencentrum Geel (LETOP! dit is niet de workshop locatie!) :
Industrieterrein Geel West,
Lammerdries 7
2440 Geel

BRUSSEL

Monte Carlo Laan 1
1190 Vorst Brussel
info@directslagen.be
0489 34 14 62

ANTWERPEN

Bisschoppenhoflaan 383/4
2100 Antwerpen
info@directslagen.be
0489 34 14 62

GENT

Poortakkerstraat 47
9051 GENT / Citroën garage (2e verdieping)
info@directslagen.be
0489 34 14 62

GENK

Winterslagstraat 71
3600 Genk
Genk@directslagen.be
0489 34 14 62

HASSELT

Kuringersteenweg 242
3500 Hasselt
info@directslagen.be
0489 34 14 62

KORTRIJK

Stationsplein 6a
8500 Kortrijk
info@directslagen.be
0489 34 14 62

LEUVEN

Martelarenlaan 11
3010 Leuven
info@directslagen.be
0489 34 14 62

OOSTENDE/BRUGGE

Wellingtonstraat 15
8400 Oostende
info@directslagen.be
0489 34 14 62

TURNHOUT

Warandestraat 42
2300 Turnhout
info@directslagen.be
0489 34 14 62

GEEL

Antwerpseweg 139
2440 Geel
Parochiezaal Geel-Punt
info@directslagen.be
0489 34 14 62

Theoretisch rijexamen halen in 1 dag | Directslagen Geel

Als jij in of om Geel woont, dan weet je als geen ander hoe belangrijk en handig een auto is. Wil jij dan ook zo snel mogelijk jouw voorlopige rijbewijs halen? Dan is het ‘theorie in 1 dag’ pakket van Directslagen Geel de oplossing voor jou. Dankzij onze unieke lesmethode hebben al vele leerlingen hun auto theorie rijbewijs B gehaald binnen 1 dag. Ons pakket is namelijk niet alleen een complete les, je doet ook direct examen.

Je kan je via ons inschrijfformulier direct opgeven voor een van onze lessen. Hieronder hebben wij meer informatie op een rijtje gezet over onze cursus, en hoe wij er voor zorgen dat je binnen 1 dag kan slagen voor jouw theoretisch rijexamen.

Neem contact met ons op!