Inschrijvingsformulier Oostende

Stap 2: Examen reserveren bij het examencentrum

Let op! Minimaal 17 jaar of ouder.

Er kan GEEN EXAMEN MEER AFGELEGD WORDEN ZONDER EEN AFSPRAAK.
Elke kandidaat dient zelf een afspraak te maken bij het examencentrum.

EXAMENCENTRUM OOSTENDE EN BRUGGE :

OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN KLIK HIER 

Taxivervoer naar het examencentrum Oostende en Brugge is alleen mogelijk voor afspraken na 15:00

 

Tip: Wil je na de workshop je examen doen?
Maak een afspraak op dezelfde dag als je workshop bij directslagen en kies een tijdstip na 15:00 uur bij het examencentrum.

Stap 3: Vul het inschrijvingsformulier in

Let op!

2 keer niet geslaagd? Dan moet je de verplichte 12 uur theorie lessen volgen bij
een erkende rijschool! Wees dus slim en schrijf je snel in.

Theorie in 1 dag in Oostende

Bij Directslagen zorgen wij door heel Vlaanderen ervoor dat mensen binnen 1 dag slagen voor het theoretisch rijexamen, zo ook in Oostende. Deze zogenoemde Theorie in 1 dag is een unieke formule die gigantisch veel effect heeft.

De kracht zit hem in de aanpak:

We beginnen de lesdag om 08:00, en beginnen direct met alle belangrijke theorie die je moet weten om auto te kunnen rijden, en die terugkomt op het examen. Onze professionele vakdocenten weten als geen ander hoe de examens in elkaar zitten, en waar je op moet letten bij het maken van het theoretisch rijexamen. Ze leren jou dan ook alle ezelsbruggetjes en valstrikken die van pas komen tijdens de test.

Wij maken veel gebruik van examengericht lesgeven, dit houdt in dat we veel trainen met oefenexamens. Hierdoor krijg je een goed gevoel voor het soort vragen dat je kan verwachten, en leer je op welke manier er om antwoorden wordt gevraagd. Dit is zonder twijfel de beste manier om je voor te bereiden op het theoretisch rijexamen in Oostende.

De lessen worden gegeven in professionele leslokalen, waar uitleg wordt gegeven op meerdere schermen. Directslagen Oostende zorgt ook voor schrijf en werkspullen, je hoeft dus niks mee te nemen. Tijdens de pauze kan je in het gebouw koffie of thee bestellen.

De lessen zijn rond 14:30 uur klaar, waarna je samen met de groep en de begeleider(s) naar de examenlocatie afreist. Wij hebben het vervoer voor het theoretisch rijexamen in Oostende al geregeld, dus je kan direct aan de slag wanneer de kennis nog het meest vers is. Na het examen krijg je direct te horen of je geslaagd bent, je kan dan ook voor het einde van de dag zeggen dat je het auto theorie rijbewijs B hebt gehaald om een voorlopig rijbewijs aan te vragen.

Wat ze over ons zeggen

Amin Azz
Amin Azz
4. December, 2023
Top les, veel goede ezelsbruggetjes waardoor het makkelijk ging.
brent vnlsht
brent vnlsht
4. December, 2023
👍👍
Lily Roksnoer
Lily Roksnoer
4. December, 2023
super handig! ik kan persoonlijk heel slecht studeren maar heb hier zeker iets uit gehaald. ik zou voor trage leerlingen wel aanraden op voorhand zeker alle theorie is een keer bekeken te hebben 🙂 super tevreden met de les !
Cederic Partoens
Cederic Partoens
4. December, 2023
Duidelijk uitgelegd, nam echt de tijd om ervoor te zonder dat iedereen het begreep en door de meerdere keren een preofexamen maken wist je op voorhand al hoe je zou scoren
Khadra Laghdach
Khadra Laghdach
4. December, 2023
Vandaag bij DirectSlagen geweest voor de workshop, ik raad het iedereen aan. Veel tips & tricks die je kunt gebruiken in het verkeer. Duidelijkheid en strengheid in de positieve zin natuurlijk want ze willen dat je slaagt!! Er word lesgegeven op een fijne aangename manier. Ik had niet verwacht dat ik mijn theoretisch examen zou behalen maar uiteindelijk 46/50 behaald, ik kan echt alleen maar zeggen dat dit een top ervaring was, ik ben naar binnen gegaan bij de workshop met een twijfel gevoel/onzekerheid, en uit het examencentrum gestapt met zelfzekerheid. De naam ‘DirectSlagen’ hebben ze dus echt verdiend. Hartelijk bedankt! 🙏🏽
Eleni Debusscher
Eleni Debusscher
4. December, 2023
Het was een zeer aangename les en het was zeer duidelijk ook, maakte ons klaar voor een hoger niveau. Ik zelf heb het examen van de eerste keer gehaald enormm bedankt!!
Hamid Piet
Hamid Piet
4. December, 2023
Het was een hele goeie workshop rond het verkeer waar in je alles leert van ik het theorie examen. Alles wordt goed uitgelegd en je krijgt ook manieren om zo beter de les te onthouden. Zeker een aanrader
Maya Markanovic
Maya Markanovic
4. December, 2023
Workshop was top! alles heel duidelijk uitgelegd.
Youssef Chaer
Youssef Chaer
4. December, 2023
Had er helemaal geen verstand van maar ze hebben alles goed kunnen uitleggen waardoor ik na 1 sessie mijn theorie heb gehaald🥳. Ik vond het ook best wel leuk en de gratis hapjes en drankjes waren de kerst op de taart!!

Directslagen Oostende Locatie
Het adres van Directslagen Oostende is:

Wellingtonstraat 15
8400 Oostende
Hotel Royal Astrid

Je kan op onze FAQ meer informatie vinden over onze lessen, en vind je antwoorden op de meest gestelde vragen: Mocht je vragen hebben over onze locatie of onze theorie in 1 dag lessen, dan kan je contact opnemen met ons via:

Email: info@directslagen.be
Telefoon: 0489 34 14 62

Onze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wij hebben een routebeschrijving gemaakt zodat je precies weet hoe je moet reizen, deze zal je na het inschrijven ontvangen in je mailbox.

Ben jij er ook klaar voor om jouw theoretisch rijexamen in Oostende te halen? Meld je dan vandaag nog aan voor de theorie in 1 dag van Directslagen Oostende, dan helpen wij je goed op weg!

Het adres van het examencentrum Oostende (LETOP! dit is niet de workshop locatie!) :
Zandvoordestraat 442A
8400 Oostende

Het adres van het examencentrum Brugge(LETOP! dit is niet de workshop locatie!) :
Monnikenwerve 204
8000 Brugge

Taxivervoer naar het examencentrum Oostende en Brugge wordt voorzien (enkel de heenweg)

 

BRUSSEL

Monte Carlo Laan 1
1190 Vorst Brussel
info@directslagen.be
0489 34 14 62

ANTWERPEN

Bisschoppenhoflaan 383/4
2100 Antwerpen
info@directslagen.be
0489 34 14 62

GENT

Poortakkerstraat 47
9051 GENT / Citroën garage (2e verdieping)
info@directslagen.be
0489 34 14 62

GENK

Winterslagstraat 71
3600 Genk
Genk@directslagen.be
0489 34 14 62

HASSELT

Kuringersteenweg 242
3500 Hasselt
info@directslagen.be
0489 34 14 62

KORTRIJK

Stationsplein 6a
8500 Kortrijk
info@directslagen.be
0489 34 14 62

LEUVEN

Martelarenlaan 11
3010 Leuven
info@directslagen.be
0489 34 14 62

OOSTENDE/BRUGGE

Wellingtonstraat 15
8400 Oostende
info@directslagen.be
0489 34 14 62

GEEL

Antwerpseweg 139
2440 Geel, België
info@directslagen.be
0489 34 14 62

Theoretisch rijexamen halen in 1 dag | Directslagen Oostende

Iedere dag doen honderden mensen het theoretisch rijexamen, toch hebben veel mensen hier veel moeite mee. En dat is logisch, want de manier waarop examen wordt gedaan is anders dan veel mensen gewend zijn. Woon jij in de buurt van Oostende en wil jij zo snel mogelijk jouw auto theorie rijbewijs B halen? Dan kan je bij Directslagen Oostende binnen 1 dag jouw theoretisch rijexamen Oostende halen. Onze unieke theorie in 1 dag methode zorgt er voor dat jij helemaal voorbereid bent op de test, en hem nog dezelfde dag maakt.

Je kan je via ons formulier direct inschrijven voor een les. Wil je meer weten over de aanpak van Directslagen Oostende? Wij hebben de belangrijkste dingen op een rijtje gezet.

Neem contact met ons op!