Inschrijvingsformulier Hasselt

Stap 2: Examen reserveren bij het examencentrum

Let op! Minimaal 17 jaar of ouder.

Er kan GEEN EXAMEN MEER AFGELEGD WORDEN ZONDER EEN AFSPRAAK.
Elke kandidaat dient zelf een afspraak te maken bij het examencentrum.

 


KLIK HIER OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN BIJ HET EXAMENCENTRUM

Taxivervoer naar het examencentrum Alken is alleen mogelijk voor afspraken na 15:00.

Tip: Wil je na de workshop je examen doen?
Maak een afspraak op dezelfde dag als je workshop bij directslagen en kies een tijdstip na 15:00 uur bij het examencentrum.

Stap 3: Vul het inschrijvingsformulier in

Let op!

2 keer niet geslaagd? Dan moet je de verplichte 12 uur theorie lessen volgen bij
een erkende rijschool! Wees dus slim en schrijf je snel in.

Theorie in 1 dag in Hasselt

Het zit hem al in de naam, maar tijdens onze theorie in 1 dag leer je alles wat je moet weten voor het theoretisch rijexamen, en leg je daarna direct de test af. Je kan aan het einde van de dag dan ook jouw auto theorie rijbewijs B op zak hebben!

Om dit te bereiken beginnen we ‘s ochtends al vroeg om 08:00 met ons lesschema. Hierin leren we jou alle theorie die je moet weten om een goede weggebruiker te zijn, maar leren we je ook hoe je het beste het examen kan maken. Dit doen we aan de hand van proefexamens waarin je jezelf kan testen, maar ook waarin we uitleggen waar je op moet letten. Dit examengericht leren is volgens ons van Directslagen Hasselt de beste manier om je voor te bereiden op het theoretisch rijexamen. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, kijk maar eens naar alle positieve reviews van iedereen die je voor ging.

Voordelen van Directslagen Hasselt

Het is geen wonder dat steeds meer mensen voor de ons complete pakket kiezen wanneer ze hun theorie rijbewijs B willen halen. Onze service heeft dan ook veel voordelen ten opzichte van de alternatieven:

 • Binnen 1 dag klaar
  Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat je in 1 dag klaar kan zijn met je auto theorie. Zodra je dit gehaald hebt kan je een voorlopig rijbewijs aanvragen om vervolgens gewoon auto te kunnen rijden!
 • Wij zorgen voor alles
  Niet alleen behandelen onze lessen alles, je hoeft bij ons nergens rekening mee te houden. Zo krijg je van ons tijdens de lessen alle materialen die je nodig hebt zoals schrijfgerei, en wordt er in de pauze de mogelijkheid gegeven om heerlijke broodjes en/of drinken te bestellen. Na de lessen reis je samen met onze begeleider(s) en de rest van de leerlingen naar de examenlocatie.
 • Scherpe prijs
  Directslagen Hasselt vind dat iedereen zijn auto theorie rijbewijs B moet kunnen halen. Daarom houden wij onze prijzen zo laag mogelijk. Een compleet verzorgd pakket om jouw theorie in 1 dag te halen kost bij ons dan ook slechts €100,-.
 • En nog veel meer
  Op onze website vind je nog veel meer informatie over onze lessen, en vind je handige artikelen met alles wat je wil weten over ons, het theoretisch rijexamen, en hoe je je hier het beste op voor kan bereiden.

Wat ze over ons zeggen

Andrea Hope
Andrea Hope
21/05/2024
Top! In een keer geslaagd!
Manar Haddouchi EL Gandouli
Manar Haddouchi EL Gandouli
15/05/2024
De les was supper handig men leert je snel in een paar uur tijd hoe je alle regeltjes kan onthouden op een leuke manier. Aan het einde van de dag het examen afgelegd en zo als verwacht ook geslaagd dankzij direct slagen. Ps top lesgever zeker aan te raden:)
Elena Lundemba
Elena Lundemba
15/05/2024
De lesgever Mo was heel duidelijk en streng genoeg(moet gewoon geen zombie zijn). Jij kreeg zelfvertrouwen in jouw antwoorden mee door jou fouten te overlopen. De uren zijn voor mij voorbijgevlogen en ik begreep het beter dan wanneer ik zelf studeerde. Ik ben daarna direct mijn examen gaan doen en ben geslaagd!
Osman Choudhry
Osman Choudhry
15/05/2024
Ze weten wat ze doen. De tips die ze geven helpen echt en het personeel is supervriendelijk. Leraren die lesgeven hebben zo'n goed humeur dat je niet eens voelt dat je 6 uur les hebt gevolgd.
Fazel Rabi
Fazel Rabi
14/05/2024
Echt een top leerkracht . Ik wist niets van theorie en ik kwam hier voor de eerste keer en het is me voor de eerste keer gelukt ik ben geslaagd
Aza
Aza
14/05/2024
Echt een aanrader. Na deze sessie snapte ik alles en je kreeg veel tips. Ook was het een leuke manier van lesgeven en direct geslaagd zonder op voorrand te leren.
Samin Hafizi
Samin Hafizi
14/05/2024
Ik heb een score van 47 op 50 behaald, dankzij deze zeer goede workshop waarin alles perfect werd uitgelegd en waarbij handige geheugentrucs werden geleerd om belangrijke informatie te onthouden. Zeker aan te raden!
Luna Cuypers
Luna Cuypers
12/05/2024
De theorie les was leuk uitgelegd waardoor je goed kon opletten. Zelf kwam ik onvoorbereid naar de les en heb ik mijn theorie examen toch gehaald.
Yasmina Errahil
Yasmina Errahil
11/05/2024
Ik heb veel pogingen gedaan en geen lukte mij. Na 1 dag met Direct slagen, is het me eindelijk gelukt en heb ik nu mijn theorie kunnen halen. Bedankt Direct slagen!

Directslagen Hasselt Locatie
Het adres van Directslagen Hasselt is:

Kuringersteenweg 242
3500 Hasselt
Olympia

Mocht je vragen hebben over onze locatie of onze theorie in 1 dag lessen, dan kan je contact opnemen met ons via:

Email: info@directslagen.be
Telefoon: 0489 34 14 62

Onze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wij hebben een routebeschrijving gemaakt zodat je precies weet hoe je moet reizen, deze zal je na het inschrijven ontvangen in je mailbox.

Schrijf je vandaag nog in om zo snel mogelijk mee te kunnen doen aan onze cursus. Dan zorgen wij ervoor dat jij een geslaagde dag zal hebben en jouw theoretisch rijexamen in 1 dag kan halen.

Het adres van het examencentrum Hasselt (LETOP! dit is niet de workshop locatie!) :
Industrieterrein ‘Kolmen’ 1216
3570 Alken

Taxivervoer naar het examencentrum Alken wordt voorzien (enkel de heenweg)

 

BRUSSEL

Monte Carlo Laan 1
1190 Vorst Brussel
info@ds.itlevels.nl
0489 34 14 62

ANTWERPEN

Bisschoppenhoflaan 383/4
2100 Antwerpen
info@ds.itlevels.nl
0489 34 14 62

GENT

Poortakkerstraat 47
9051 GENT / Citroën garage (2e verdieping)
info@ds.itlevels.nl
0489 34 14 62

GENK

Winterslagstraat 71
3600 Genk
Genk@ds.itlevels.nl
0489 34 14 62

HASSELT

Kuringersteenweg 242
3500 Hasselt
info@ds.itlevels.nl
0489 34 14 62

KORTRIJK

Stationsstraat 2
8500 Kortrijk
info@ds.itlevels.nl
0489 34 14 62

LEUVEN

Martelarenlaan 11
3010 Leuven
info@ds.itlevels.nl
0489 34 14 62

OOSTENDE/BRUGGE

Wellingtonstraat 15
8400 Oostende
info@ds.itlevels.nl
0489 34 14 62

GEEL

Antwerpseweg 139
2440 Geel, België
info@ds.itlevels.nl
0489 34 14 62

Theoretisch rijexamen halen in 1 dag | Directslagen Hasselt

Dankzij Directslagen Hasselt kan je zonder veel moeite binnen 1 dag jouw theoretisch rijexamen behalen. Wij bereiden je helemaal voor op het examen dankzij onze speciale ‘theorie in 1 dag’ lesmethode die gegeven wordt door onze professionele docenten op onze leslocaties door heel Vlaanderen, waaronder Hasselt. Ben jij benieuwd hoe wij er voor zorgen dat onze leerlingen slagen voor hun theoretisch rijexamen in Hasselt? Lees dan snel verder of schrijf je direct in voor een van onze lesdagen.

Neem contact met ons op!